Dermapen/microneedling

Dermapen is de meest intensieve vorm van huidverbetering.

Voor welke huid is microneedling geschikt?

  • (Acne)littekens
  • Zonbeschadiging of pigmentatieproblemen
  • Huidverslapping
  • Grove poriën of – huidstructuur
  • Fijne lijntjes en rimpels

Microneedling is een behandeling, waarbij we met behulp van speciale steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken. Deze gaatjes zijn met het oog niet of nauwelijks zichtbaar. Op die manier ontstaan er kleine verticale kanaaltjes, waardoor speciale voedingsstoffen extra goed en diep in je huid worden opgenomen. Ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine hierdoor gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en zullen soms zelfs helemaal verdwijnen.

Let op: plan eerst een intake gesprek voorafgaand aan de eerste microneedling behandeling +- 2 weken voorafgaand aan de eerste behandeling.
We bespreken altijd alles tijdens een intake gesprek voordat we starten met de behandeling.

Na de behandeling:

Na de behandeling kan je huid warm aanvoelen, trekkerig zijn en gaan schilferen. Dit verdwijnt binnen 12-48 uur. Ons advies voor blijvende en zichtbare resultaten is om 1 a 2 keer per jaar te kuren. De conditie van je huid zal namelijk blijven verbeteren gedurende de volgende 6 maanden na een kuur.

Advies

Afhankelijk van de indicatie en je huidconditie kijken we hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Bij het inboeken van een kuur van minimaal 4 behandelingen krijg je een dermapen serum cadeau t.w.v €100,-

Microneedling behandeling:

Huidcheck – reiniging – booster – microneedling – peeling – masker – dagcreme – UV-bescherming – huidadvies

30 minuten
€160,-