HUIDINTAKE:

Tijdens de intake maken we een persoonlijk behandelplan op basis van je huidprobleem, huidconditie en je huiddoelen. Onze huidspecialist doet een skin check en adviseert je welke behandelingen en producten het beste bij je huid passen en welke verbeteringen je kunt verwachten.

Maak een afspraak


HUIDINTAKE + BEHANDELING:

Tijdens de intake maken we een persoonlijk behandelplan op basis van je huidprobleem, huidconditie en je huiddoelen. Onze huidspecialist doet een skin check en adviseert je welke behandelingen en producten het beste bij je huid passen en welke verbeteringen je kunt verwachten. Naar aanleiding van het advies van de huidspecialist gaan we aan de slag met de behandeling om direct je huidprobleem aan te pakken en je huid te verbeteren.

Maak een afspraak


BEHANDELING OP ADVIES VAN HUIDSPECIALIST:

Weet je niet goed welke behandeling je moet boeken? Geen zorgen! Boek dan deze behandeling, dan kijken we ter plekke wat het beste bij je huid past. Voorafgaand aan de behandeling bekijken we de status van je huid en bepalen dan wat de behoefte is. De behandelingen en peelings kunnen volledig afgestemd worden naar ieders behoefte. Naar aanleiding van de skin check gaan we aan de slag met een gepersonaliseerde behandeling.

Maak een afspraak